קול קורא: מלגות הנשיא לדוקטורנטים

29 דצמבר, 2021

אנו שמחים לבשר על פרסום קול קורא למלגות הנשיא לדוקטורנטים מצטיינים לשנת תשפ"ג.

לפרטים נוספים ולקול קורא אנא לחצו כאן

תאריך אחרון להגשת המועמדויות 12 בינואר, 2022

קול קורא: מלגת קרן עזריאלי לדוקטורנטים

16 דצמבר, 2021

תוכנית עמיתי עזריאלי הוקמה על מנת לקדם מצוינות אקדמית בתארים מתקדמים במוסדות המוכרים להשכלה גבוהה בישראל.

התוכנית בוחרת את הסטודנטים הטובים והמוכשרים ביותר מישראל ומחו"ל, ומעניקה להם תמיכה כלכלית שמטרתה לאפשר את פיתוח המחקר בד בבד עם האפשרות לצמוח ולהתפתח כמנהיגים
בתחומם.
הקרן שמה לה למטרה ליצור קבוצה מובילה של אנשי מקצוע ואקדמיה, שתעשיר את משאב ההון האנושי האקדמי והטכנולוגי בישראל.
קבוצה מובילה זו, תעלה את קרנה של ישראל בעולם ותתרום לטיפוח קשרים אמיצים בין ישראל ושאר המדינות.
תוכנית המלגות ממומנת על ידי קרן עזריאלי.

קול קורא לבית הספר השלישי במדעי הרוח הדיגיטליים

30 נובמבר, 2021

תלמידים/ות לתארים מתקדמים מכל האוניברסיטאות מוזמנים/ות להשתתף בבית הספר השלישי במדעי הרוח הדיגיטליים

למידע נוסף בקרו בעמוד בית הספר באתר

את המועמדות יש להגיש באמצעות הטופס המקוון עד ה-28 בדצמבר 2021.

ביקורם של ראשי קרן הענה

26 אוקטובר, 2021

היום ביקרו בבית ספר מנדל הילדגארד ותומס הענה (Hoene), ראשי קרן הענה הגרמנית התומכת במלגות שלנו לסטודנטים מעיסאוויה באוניברסיטה העברית. בישיבה שבה השתתפו גם פעילים מעיסאוויה, מלגאיות מן הכפר, ובעלי תפקידים רלוונטיים באוניברסיטה, התקיים דיון מעמיק בצרכים ובמאמצי האוניברסיטה כלפי אוכלוסיית מזרח ירושלים בכלל ועיסאוויה בפרט.

הפורום ללימודי ישראל

18 אוקטובר, 2021

אנו שמחים להזמינכם לסדנת מחקר מטעם בית ספר מנדל בנושא לימודי ישראל -- עיונים מתודולגיים בחקר ההיסטוריה הישראלית.

הפורום ללימודי ישראל בבית הספר מנדל שבאוניברסיטה העברית בירושלים משמש נקודת מפגש של קהילת חוקרי וחוקרות ההיסטוריה של ישראל והתנועה הציונית, מהמאה הי"ט ועד לימינו.

ברכות לזוכים ולזוכות במלגות הנשיא לשנת תשפ"ב

8 יוני, 2021